Teknoloji

Oppo Find N büyük ilgi görmeye devam ediyor

oppo find n özellikleri oppo find n2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Katlanabilir ekranlı Oppo Find N geçtiğimiz ay tanıtılmış ve satışa sunulan ilk partide stoklar kısa süre içinde tükenmişti. Akıllı telefon hâlâ büyük ilgi görmeye devam ediyor. Gelen son haberlere göre, Find N için kayıt yaptıranların sayısı 1 milyonu bulduğu için taleplerin karşılanmasında da sıkıntı yaşanıyor.

Oppo Çin Başkanı Liu Bobbee, Find N’in gördüğü büyük ilginin nedenleri hakkında konuştu. Liu’ya göre, uygun fiyat bu faktörlerin başında geliyor. Katlanabilir telefon Çin’de 7699 yuandan (16 bin 695 TL) başlayan fiyatlarla satılıyor. Küçük kasası ve katlanabilir ekranda kırışıklık görülmemesi de Liu’nun belirttiği diğer faktörler arasında bulunuyor.

Akıllı telefonlardaki rezervasyon sistemi, Çin’de dünyanın kalanından daha farklı işliyor. Potansiyel müşterilerin ürün stoğa geldiğinde haberdar olmaları için e-postalarıyla kayıt yaptırmaları gerekiyor. Dolayısıyla telefonun 1 milyon kişi tarafından satın alınmadığını, ancak 1 milyon kişinin telefonu almayı planladığını belirtmekte fayda var.

Yine de, bu kadar yüksek kayıt yapılması telefonun büyük bir ilgi gördüğü anlamına geliyor. Ne yazık ki, Oppo Find N Çin dışında satışa sunulmayacak. Ancak Oppo’nun önümüzdeki dönemde küresel ölçekte de piyasaya çıkacak bir katlanabilir telefon duyurması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER