Teknoloji

Oppo F21 Pro tasarımının detayları duyurudan önce paylaşıldı

oppo f21 pro

Oppo F21 Pro 12 Nisan’da resmen gözler önüne çıkacak. Ancak telefonun tasarımıyla ilgili resmi detaylar Oppo tarafından şimdiden paylaşıldı. F21 Pro, Gün Batımı Turuncusu ve Kozmik Siyah olarak adlandırılan renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Turuncu renkli seçenekte arka panel, Oppo mühendisleri tarafından geliştirilen ve “fiberglas deri” olarak tanımlanan bir materyalle kaplanıyor.

Oppo’dan verilen bilgiye göre, bu suni derinin dayanıklılığı da oldukça yüksek. Fiberglas deri hem yüksek sıcaklıklara hem suya hem de aşınmalara karşı dayanıklı. Şirket arka panelin alkol, kauçuk silgi ve denim kumaş parçalarıyla test edildiğini ve böylelikle hem renk dayanıklılığından hem de sağlamlığından emin olunduğunu vurguladı.

Siyah renk seçeneğinde ise Oppo’nun Glow adını verdiği tasarım dili tercih ediliyor. Burada parlak unsurlarla desteklenen bir panel kullanıcıların karşısına çıkıyor. F21 Pro’nun turuncu renk seçeneğinin kalınlığının 7.54 mm., siyah renk seçeneğinin kalınlığının ise 7.49 mm. olduğu Oppo tarafından verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Her iki modelde de 2.5D cam kullanılıyor. Buna ek olarak, 175 gram ağırlık konusunda da bir değişiklik söz konusu değil. 32 megapiksel ön kamera da ipucu verilen bir diğer özellik oluyor.

Akıllı telefonda 6.43 inç büyüklüğünde 90 Hz AMOLED ekranın, Qualcomm Snapdragon 680 işlemcinin ve 33W şarj desteğine sahip 4500 mAh pilin bulunması bekleniyor.

Oppo F21 Pro hem 4G hem de 5G seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER