Teknoloji

Oppo F19 tanıtıldı: Snapdragon 662, 48 megapiksel kamera

oppo f19

Oppo, F19 Pro ve F19 Pro Plus modellerini geçtiğimiz ay gözler önüne çıkarmıştı. Seriye şimdi de F19’un standart versiyonu katıldı. Telefonun tanıtımı Sri Lanka’da gerçekleştirildi.

Oppo F19’da 6.43 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekran bulunuyor. Full HD+ çözünürlüklü bu ekranın yenileme hızı 60 Hz. Ekranın sol üst köşesindeki delik ise 16 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Parmak izi tarayıcısı da ekranın içine yerleştirilmiş.

Telefonun arkasında ise üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. Ana kamera görevini 48 megapiksel sensör üstleniyor. Ana kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü makro kamera ve derinlik sensörü eşlik ediyor.

oppo f19Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 662 işlemci yer alıyor. Telefonun RAM kapasitesi ise 6 GB. Dahili depolama alanı ise 128 GB. MicroSD kart desteğiyle dahili depolama alanını büyütmek mümkün oluyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu pil 33W hızlı şarj desteğine sahip. Oppo F19’da Android 11 işletim sistemini ColorOS 11.1 kullanıcı arayüzü tamamlıyor.

Oppo F19, Prizma Siyahı ve Gece Yarısı Mavisi renk seçeneğiyle raflardaki yerini alacak. Akıllı telefonun çıkış tarihi ve fiyatı konusunda ise şimdilik bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER