Teknoloji

Oppo F17 Pro yılın en şık telefonu olma iddiasıyla geliyor

Oppo F17 Pro yılın en şık telefonu olma iddiasıyla geliyor

Oppo, F15 adını taşıyan telefonunu ocak ayında tanıtmıştı. Çinli üretici şimdi de bu cihazın takipçisini çıkarmaya hazırlanıyor. Bu yeni telefon Oppo F17 Pro adını taşıyacak.

Oppo’nun Hindistan ofisi tarafından yapılan Twitter paylaşımında kısa bir video bulunuyor. Bu videoda F17 Pro’nun yakında resmiyet kazanacağı belirtiliyor. Videoda telefonun sol kenarındaki SIM kart yuvası ve ses kontrol tuşları da görülüyor.

F17 Pro’nun arka kamera çıkıntısı da yapılan paylaşımda fark ediliyor. İlk bakışta burada iki sensör var gibi görünse de, Oppo’nun kare şeklinde sıralanmış dört sensöre yer vermesi daha kuvvetli bir ihtimale benziyor. Zira F15’in arkasında da dört adet kamera bulunuyor.

F17 Pro’ya dair tüm detaylar henüz açıklanmış değil. Ancak Oppo cihazı “2020’nin en şık telefonu” olarak tanımlıyor. 7.64 mm. kalınlığındaki telefonun tartıda 164 gram çektiği belirtildi. Bu da cihazın Oppo Reno 4’ün küresel versiyonundan da daha hafif olduğu anlamına geliyor.

oppo f17 pro

Oppo F17 Pro, Hindistan’da 25 bin rupi karşılığında Amazon Hindistan‘da satılacak. Telefonun çıkış zamanı konusunda ise şimdilik bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER