Teknoloji

Oppo F17 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

oppo f17 pro

Oppo F17 Pro hakkındaki bilgiler kısa süre önce resmi olarak paylaşılmaya başlamıştı. Akıllı telefonun tanıtım tarihi de sonunda belli oldu. Oppo’dan verilen bilgiye göre, F17 Pro 2 Eylül’de gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 16.30’da başlayacak.

F17 Pro’nun arkasında dört sensörlü bir kamera sistemi bulunuyor. 7.48 mm. kalınlığında olduğu belirtilen cihaz, tartıda 164 gram çekiyor. Telefonun 6.43 inç büyüklüğünde bir Super AMOLED ekrana sahip olduğunu göz önüne alınınca mevcut tablo daha etkileyici hâle geliyor. Telefona enerjisini 30W hızlı şarj destekli pili veriyor.

Telefonun arkasındaki dörtlü kamera sisteminde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. F17 Pro’nun önünde ise 16 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunacak.

Oppo F17 Pro, altı farklı renk işçiliği seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefonun Hindistan’daki satış fiyatının 25 bin rupinin (2 bin 478 TL) altında olması bekleniyor. F17 Pro’ya dair diğer detaylar için de önümüzdeki haftaya kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER