Teknoloji

Oppo F17 Pro’nun özellikleri netleşmeye devam ediyor

Oppo F17 Pro yılın en şık telefonu olma iddiasıyla geliyor

Oppo F17 Pro hakkındaki ilk resmi işaretler kısa süre önce verilmişti. Şimdiden “2020’nin en şık telefonu” olarak lanse edilen cihaz, 7.48 mm. kalınlığında ve 164 gram ağırlığında bir kasayla kullanıcılarının karşısına çıkacak. F17 Pro, tasarımının yanında portre fotoğraflar konusunda da iddialı görünüyor.

Akıllı telefonda dördü arkada, ikisi önde olmak üzere toplam altı kamera bulunacak. Bu kameraların tamamı görüntüleri yeni yapay zekâ algoritmalarıyla işleyecek. Bu özelliklerden biri olan AI Super Clear Portrait, yüz özelliklerinin daha net görünmesini sağlayacak.

AI Super Night Portrait ise gece yapılan portre çekimlerini iyileştirecek. AI Color Portrait ise fotoğraftaki kişileri arka plandan renkleri kullanarak ayıracak. Böylelikle ortaya kısmen renkli, kısmen siyah beyaz kareler çıkacak.

Oppo F17 Pro’nun arkasındaki dörtlü kamera sisteminde ana kamera görevini 48 megapiksel sensör üstlenecek. 16 megapiksel çözünürlüklü ana ön kameraya ise 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik edecek.

oppo f17 pro

Akıllı telefonda 6.43 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekranın bulunacağı ve 30W VOCC hızlı şarj desteğinin de sunulacağı bilinenler arasında yer alıyor.

Oppo F17 Pro, eylül ayının başlarında Hindistan’da satışa sunulacak. Akıllı telefonun kesin çıkış tarihi henüz açıklanmasa da, fiyatının 25 bin rupinin (2482 TL) altında olacağı biliniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER