Teknoloji

OPPO fotoğraf odaklı F serisinin duyurusunu yaptı

OPPO F

OPPO eşsiz ve etkileyici kamera özelliklerine fazla yabancı sayılmaz. Ancak şimdiye kadar bu işlevler daha çok üst sınıf N ve Find serilerine özgüydü. Bugün duyurusu gerçekleştirilen F serisiyle birlikte bu durum değişiyor. Orta segment telefonlarda gördüğümüz seviyede teknik özellikleri üst sınıf kamera nitelikleriyle F serisine mensup yeni akıllı telefonlar buluşturacak.

F serisi bu ay içinde tanıtılacak. Şimdilik OPPO sadece bu serinin haberini vermekle yetindi ve ipucu niteliğinde bir fotoğraf paylaştı. Görünüşe göre OPPO F1 metalik yapıda ve oldukça ince bir gövdeye sahip olacak.

OPPO’nun başkan yardımcısı Sky Li, F serisinin OPPO’nun amiral gemisi telefon serilerinin mükemmel kamera performansını ve zarif tasarım geleneğini miras alacağını kaydetti.

OPPO F serisinin ilk üyesi bu ay sonu bekleniyor

Görünüşe göre, OPPO F serisi giderek daha da büyüye orta segment pazarını hedefleyecek. Serinin ilk ürünü olan OPPO F1’in bu ay sonuna doğru küresel pazarda satışa çıkması bekleniyor.

 

OPPO, bu duyuruyu tam da CES zamanında yaparak tüketici elektroniği fuarının yarattığı ilgiden yararlanmayı hesaplamış olmalı. Belki CES 2016’ya katılanlar OPPO F1’i yakından görme şansına sahip olabilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER