Teknoloji

Oppo A97 5G’nin özellikleri ve fotoğrafları tanıtımdan önce ortaya çıktı

oppo a97 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo A97 5G adında yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Henüz resmi duyurusu yapılmayan bu akıllı telefon, China Telecom’un internet sitesinde özellikleri ve fotoğraflarıyla birlikte boy gösterdi.

A97 5G 8 veya 12 GB RAM ile gelecek. Telefonun dahili depolama alanı ise 256 GB olacak. İşlemci konusunda ise henüz bilgi verilmiş değil. Akıllı telefonun arkasında 48 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel sensör eşlik edecek. Ön tarafta ise 8 megapiksel bir kamera mevcut.

6.56 inç büyüklüğündeki ekranda hangi teknolojinin kullanıldığı bilinmiyor. Ancak güç butonuna parmak izi tarayıcısı yerleştirilmiş gibi görünüyor. Dolayısıyla telefonda LCD ekranın bulunması ihtimali kuvvetleniyor. Tartıda 190 gram çeken telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil veriyor.

China Telecom’un sitesinde yer alan bilgiye göre, Oppo A97 5G Çin’de 2299 yuan (5918 TL) karşılığında satılacak. Ancak bu fiyatın bir tür “yer tutucu” olarak verilmiş olması da ihtimaller dahilinde yer alıyor. Dolayısıyla A97 5G farklı bir fiyat karşılığında da satışa çıkabilir.

İLGİLİ HABERLER