Teknoloji

Oppo A92 sızıntısı tasarım detaylarını gözler önüne seriyor

oppo a92

Oppo A92s, son birkaç haftalık dönemde birkaç defa internete sızmıştı. Bu sızıntılar, kamera sistemi için “farklı” olarak tanımlanabilecek bir tasarımın tercih edildiğini göstermişti. Yeni bir sızıntıya göre, Oppo aynı zamanda A92 adını taşıyan bir telefon üzerinde çalışıyor. Bu telefonun arkasında da dört kamera sensörü bulunuyor. Ancak bu sensörler, A92s’ten farklı olarak, L harfi şeklinde sıralanıyor.

Oppo A92’de tek bir ön kameranın bulunduğu da sızıntının gösterdikleri arasında yer alıyor. Bu kamera, LCD ekran panelinin sol üst köşesindeki kesiğe yerleştirilmiş. Ekran için LCD panelin tercih edildiği ise parmak izi tarayıcısının telefonun kenarında bulunmasından anlaşılıyor.

Eğer parmak izi tarayıcısı kenarda veya arka panelde olmasaydı, tarayıcının ekranın içine yerleştirildiği ve Oppo’nun OLED panel tercih ettiği anlaşılabilirdi.

Sızıntıya göre, Oppo A92’nin 6.5 inç büyüklüğündeki LCD ekranı Full HD+ çözünürlüğe sahip. Akıllı telefonun kalbindeki Qualcomm Snapdragon 665 işlemciye ise 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Oppo A92’nin kutusundan Android 10 ve ColorOS 7.1 yüklü olarak çıkması bekleniyor.

Oppo A92, 48 megapiksel çözünürlüklü bir ana kameraya sahip olacak. 8 megapiksel ultra geniş açılı, 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameralarının sistemi tamamlayacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER