Teknoloji

Oppo’nun yeni telefonu A79’un tasarımı ve özellikleri sızdırılan tanıtım materyalleri sayesinde görüldü

oppo a79

Oppo A79 ile A serisinde sunduğu seçeneklere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Akıllı telefon için hazırlanan tanıtım materyalleri, Sudhanshu1414 rumuzlu X kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Söz konusu materyaller, A79’un büyük bir pile sahip olmasına rağmen ince bir telefon olduğunu gösteriyor. Yeşil renk seçeneğindeki tüy deseni de ayrıca dikkat çekiyor.

A79’un kalbinde MediaTek’in Dimensity 6020 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı ise 128 GB. Depolama alanının üstüne microSD kart desteği sayesinde 1 TB daha eklenebiliyor. A79’da ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Samsung JN1 sensör üstlenirken, 2 megapiksel derinlik sensörü de bu kamerayı tamamlıyor. Ön tarafta ise 8 megapiksel kamera kullanıcıları bekliyor.

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili veriyor. Bu pil, 33W SuperVOCC hızlı şarj desteğine sahip. Pil tamamen boşken 74 dakika içinde yüzde 100 doluluk oranına ulaşabiliyor. A79’un hedef kitlesinin Güney Doğu Asya bölgesi olduğu da burada kullanılan bazı ifadelerden anlaşılıyor. Oppo sadece 15 dakikalık bir şarj işleminin 3 saatten uzun bir süre boyunca Kriket Dünya Kupası’nı izlemek için yeterli olacağını belirtiyor. Kriket, başta Hindistan olmak üzere pek çok Güney Doğu Asya ülkesinde en popüler sporlardan biri.

Oppo A79 Ultra Ses moduyla gelecek

Çift stereo hoparlör taşıyan telefonda Ultra Ses moduyla ses yüksekliğinin yüzde 300 oranında artırılabileceği de tanıtım materyallerinin gösterdikleri arasında yer alıyor. Buna ek olarak, telefonun üç yıl boyunca yeniymiş gibi bir performans göstereceği de Oppo tarafından verilen taahhütler arasında yer alıyor.

Oppo A79’un ne zaman tanıtılacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER