Teknoloji

Oppo A55 4G’nin özellikleri tanıtımdan önce doğrulandı

oppo a55 4g

A55 5G modelini ocak ayında tanıtan Oppo, telefonun 4G versiyonunu da 1 Ekim’de gözler önüne çıkaracak. Akıllı telefonun Amazon Hindistan’daki ürün sayfası şimdiden aktif hâle gelirken, telefonun özellikleri ve tasarımı da doğrulanmış oldu.

Sayfada A55’in adı doğrudan geçmezken, sadece telefonun A serisinden olduğu belirtildi. Ancak görsellerin dosya isimlerine bakıldığında bahsedilen telefonun A55 4G olduğu açıkça görülüyor.

Oppo A55 4G’de 6.51 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Toplam dört kameraya sahip telefonun önünde 1″6 megapiksel kamera mevcut. Arkada ise 50 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Kenara yerleştirilen parmak izi tarayıcısı ve yüz tanıma özelliği de görsellerle doğrulanıyor.

oppo a55 4gOppo A55 4G için Amazon tarafından verilen bilgiler şimdilik bunlar. Ancak kısa süre önce ortaya çıkan bir sertifika 18W şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli pili göstermişti. Diğer özellikleri öğrenmek için cuma gününü beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER