Teknoloji

Oppo A35 tanıtıldı: Helio P35 işlemci, 4230 mAh pil

oppo a35

Oppo, kalabalık A serisine yeni bir üye daha ekledi. Oppo A35 adını taşıyan bu yeni üyenin tamamen yeni bir akıllı telefon olmadığını belirtmek gerekiyor. Akıllı telefon, geçtiğimiz aralık ayında Hindistan’da A15s adıyla resmiyet kazanmıştı. Burada Oppo’nun bu telefonun üretimini Türkiye’de de yaptığını ve cihazın A15s ismiyle Türkiye’de de satıldığını belirtmekte fayda var.

Bu da A35’in kalbinde Helio P35 işlemcinin bulunduğu anlamına geliyor. Akıllı telefon kutusundan Android 10 işletim sistemi ve ColorOS 7.2 kullanıcı arayüzüyle çıkıyor.

Tıpkı A15s’te olduğu gibi A35’te de 4 GB RAM bulunuyor. Ancak telefon için sadece 128 GB depolama alanı seçeneği sunuluyor. MicroSD kart desteği sayesinde telefonun depolama alanının üstüne 256 GB daha eklenebiliyor.

Oppo A35’in 6.5 inç büyüklüğündeki LCD ekranı HD+ çözünürlük sunuyor. Bu ekranın üstündeki damla çentik 8 megapiksel kameraya ev sahipliği yapıyor. Telefonun arka panelinde ise parmak izi tarayıcısının yanı sıra üçlü arka kamera sistemi bulunuyor. 13 megapiksel ana arka kameraya 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor.

Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4230 mAh kapasiteli pil veriyor. MicroUSB girişi üzerinden doldurulan bu pil, 10W şarj desteğine sahip.

Oppo A35, üç renk seçeneğiyle Çin’de satışa sunulacak. Telefonun fiyatı ve çıkış tarihi konusunda henüz bilgi verilmedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER