Teknoloji

Oppo’nun yeni telefonunun özellikleri netleşiyor

oppo coloros 14

Akıllı telefon pazarının en hareketli şirketlerinden biri olan Oppo, yavaşlayacak gibi durmuyor. Şirketin CPH2015 model numaralı yeni telefonunun çıkışlı için gerekli sertifikalar yavaş yavaş veriliyor. Hindistan’da Oppo A31 adıyla onaylanan telefonun Endonezya’da Reno S ismiyle satışa sunulacak olması dikkat çekiyor.

Oppo’nun yeni telefonu, son olarak Bluetooth SIG sertifikasını aldı. Bu sertifika, akıllı telefonun bazı önemli teknik özelliklerini de gözler önüne seriyor.

Oppo A31’de HD+ çözünürlüklü 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran bulunacak. Telefon, MediaTek tarafından üretilen 2 GHz hızında bir işlemciyle gelecek. Cihaza ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4230 mAh kapasiteli pili verecek.

Oppo A31 kutusundan ColorOS 6.1.2 ile çıkacak

Bluetooth 5.0 desteği de bulunan telefon, kutusundan Android Pie işletim sistemiyle çıkacak. Bu işletim sistemini ColorOS 6.1.2 kullanıcı arayüzü tamamlayacak.

ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgeleri ise telefonun ekranının üstünde su damlası şeklinde bir çentiğin bulunacağını gösteriyor. Buna ek olarak, cihazın altında USB-C girişinin varlığı da FCC’nin belgeleriyle görülüyor. Oppo A31’de 3.5 mm. kulaklık jakı da bulunacak. Akıllı telefonun çıkış tarihi ise şu an için bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER