Teknoloji

Oppo’nun iki yeni telefonu aynı özellikleri paylaşacak

oppo a2x

Oppo A2 Pro geçtiğimiz hafta resmiyet kazanmıştı. Görünen o ki, Oppo A2 ailesi için iki yeni cihaz daha hazırlıyor. TENAA kayıtlarında Oppo PJU110 ve PJS110 model numaralarıyla boy gösteren telefonların Oppo A2x ve A2m adıyla resmiyet kazanması bekleniyor.

Kayıtlara bakıldığında A2x ve A2m’in aynı özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacağı görülüyor. Bu modellere ek olarak, Oppo A2 5G modelinin hazırlandığı da belirtiliyor. Ancak TENAA kayıtlarında söz konusu cihaza rastlanmış değil.

Her iki telefonda da 6.56 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekran bulunuyor. A2x ve A2m’in sekiz çekirdekli 2.2 GHz işlemci taşıyacağı belirtiliyor. Genelde kayıtlarında işlemci isimlerine yer vermeyen TENAA bu sefer de geleneği bozmuyor. 8 ve 12 GB RAM, 128 ve 256 GB depolama alanı seçenekleri de kayıtların gösterdikleri arasında yer alıyor.

Oppo A2x ve A2m 5000 mAh pillere sahip

Oppo’nun yeni telefonları ihtiyaç duydukları enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pillerinden alıyor. Android 13’ü ColorOS 13’ün tamamlayacağı belirtiliyor. Görseller çift halkalı kamera tasarımını gösterse de, A2x ve A2m’in arkasında sadece 13 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. Bu kameraya LED flaş eşlik ediyor.

Oppo A2x ve A2m hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak sızan özellikler telefonun Çin’de 1000 yuan (3703 TL) civarında bir fiyat karşılığında satılacağının sinyalini veriyor.

İLGİLİ HABERLER