Teknoloji

Oppo A2x’in tanıtım tarihi belli oldu

oppo a2x

Oppo A2x ile uygun fiyatlı telefon seçeneklerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Akıllı telefon, 14 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Oppo’nun Weibo profilinde boy gösteren A2x, 1099 yuan (4210 TL) başlangıç fiyatıyla şirketin çevrimiçi mağazasında da yerini aldı.

Akıllı telefonun teknik özellikleri için henüz resmi bir paylaşım gelmiş değil. Ancak daha önce çıkan haberlere göre, A2x’in kalbinde MediaTek’in Dimensity 6020 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 6 veya 8 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. 6 GB versiyonda 128 GB, 8 GB versiyonda ise 256 GB depolama alanı olacağı belirtiliyor. Akıllı telefonun arkasında ve önünde bir kamera olduğu da yapılan paylaşımların gösterdikleri arasında yer alıyor.

Oppo’nun çevrimiçi mağazasında telefon sadece Gece Yarısı Siyahı renk seçeneğiyle boy gösteriyor. Ancak resmi afişler en az iki renk seçeneğinin daha olduğunu gözler önüne seriyor. Bu seçenekler mor ve altın rengi. Güç butonunun büyük ve düz olması, parmak izi tarayıcısının da güç butonuna entegre edildiğini gösteriyor. Dolayısıyla ekran için LCD panelin tercih edilmiş olması da muhtemel görünüyor.

oppo a2x

Oppo A2x Çin dışında başka bir isimle satılabilir

Oppo A2x hakkında hâlâ pek çok bilinmeyen mevcut. Ancak tüm soruların cevabını almak için 14 Ekim’e kadar beklemek gerekiyor. Çin’de ön satışa çıkan telefonun diğer ülkelerde satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor. Telefonun Çin dışına farklı isimle açılması da ihtimaller arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER