Teknoloji

Oppo’nun yeni telefonu A2m’in tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

oppo a2m

Oppo A2x kısa bir süre önce resmiyet kazanmıştı. Görünen o ki; Çinli üretici, bu telefona bir “kardeş” getirmeye hazırlanıyor. Bu “kardeş” Oppo A2m adıyla karşımıza çıkacak. İki cihazın tasarımı ve özellikleri hemen hemen aynı olsa da, A2m’de farklı bir işlemcinin tercih edildiği görülüyor.

China Telecom’un internet sitesinde A2m’in işlemcisinin ismi “Mediatek MT6833V/ZA” olarak geçiyor. Bunun da MediaTek Dimensity 700’ün model numarası olduğunu belirtmekte fayda var.

A2m’de 6.56 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekran bulunuyor. Bu ekranın üstündeki damla çentik ise 5 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Akıllı telefonun arkasında ise sadece 13 megapiksel çözünürlüklü tek bir kamera bulunuyor. Listelenen diğer özellikler ise Android 13 işletim sistemi, 3.5 mm kulaklık jakı ve telefonun kenarına yerleştirilen parmak izi tarayıcısı oluyor.

Oppo A2m üç farklı bellek seçeneğiyle gelecek

Oppo A2m’de RAM seçenekleri 6, 8 ve 12 GB olarak görülüyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB. 128 GB depolama alanının sadece 6 GB RAM seçeneğiyle sunulacağı belirtiliyor. 8 ve 12 GB versiyonlar ise 256 GB depolama alanıyla gelecek. Renk seçenekleri siyah ve mor olarak listelenen telefonun yakında resmiyet kazanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER