Teknoloji

Oppo A17 resmiyet kazandı: Helio G35 işlemci, 5000 mAh pil

oppo a17

Oppo A17 bir süre önce sızıntılarda boy göstermişti. Akıllı telefon sonunda resmiyet kazandı. MediaTek’in Helio G35 işlemcisiyle gelen telefonda büyük bir pil ve çift arka kamera bulunuyor. Telefonun ana satış noktası olarak ise deriyi taklit eden dokulu bir yüzeye sahip olan arka panel öne çıkıyor.

Giriş segmentinde konumlanan telefonda 6.56 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekran bulunuyor. Bu ekranın yenileme hızı ise 60 Hz. Ekranın üstündeki damla çentik ise 5 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Arka tarafta ise 50 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor.

A17’nin kalbinde Oppo A serisindeki A16, A16s ve A16K modelleri gibi Helio G35 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun depolama alanı ise 64 GB. Çift SIM kart destekli telefona microSD kart takılıp takılamadığı ise bilinmiyor.

oppo a17A17’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu pil microUSB girişi üzerinden dolduruluyor. IPX4 suya dayanıklılık sertifikasına sahip telefonda parmak izi tarayıcısı da güç butonuna entegre edilmiş. Kutusundan ColorOS 12.1 yüklü çıkan telefon için mavi ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor.

Oppo A17 ilk olarak Malezya’da kullanıcıların karşısına çıkıyor. Telefonun fiyat etiketinde 599 Malezya ringgiti (2402 TL) yazıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER