Teknoloji

Oppo A15 sızıntısı tasarımı ve özellikleri gösteriyor

oppo a15

Oppo A15 yakında Hindistan’da gözler önüne çıkacak. Amazon sayesinde şimdiden telefonun tasarımı ve önemli teknik özellikleri de biliniyor. Akıllı telefonda 6.52 inç büyüklüğünde damla çentikli bir ekran bulunacak. Arkasında ise üçlü bir arka kamera sistemi yer alacak.

Bu sistemde 13 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik edecek. Diğer özellikler henüz resmi olarak doğrulanmasa da, yeni bir sızıntı bu konuya da ışık tutuyor.

Buna göre, Oppo A15’in kalbinde Helio P35 işlemci bulunacak. Akıllı telefon kutusundan Android 10 üstüne kurulu ColorOS 7.2 kullanıcı arayüzüyle çıkacak. İşlemciye 3 GB RAM eşlik edecek. 32 GB dahili depolama alanı ise microSD kart desteğiyle genişletilebilecek. Telefon için başka bellek ve depolama alanı seçeneği sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Akıllı telefonun 6.52 inç büyüklüğündeki ekranı, HD+ çözünürlük sunacak. Ekrandaki çentikte ise 5 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunacak.

oppo a15

Oppo A15’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4230 mAh kapasiteli pili verecek. Telefonun parmak izi tarayıcısı da arka panelinde yer alıyor.

Oppo A15 için henüz bir fiyat veya çıkış tarihi bilgisi sızmış değil. Ancak bu konuda beklenen açıklamanın da yakında yapılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER