Teknoloji

Oppo A1 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

oppo a1 pro

Oppo A1 Pro adını verdiği yeni akıllı telefonunun tanıtım tarihini açıkladı. A1 Pro, 16 Kasım’da resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefon kenar çerçeveleri ince ve yenileme hızı yüksek ekranıyla orta segment cihazlar arasındaki rekabette kendisine avantaj sağlamayı hedefliyor.

Oppo yeni akıllı telefonuyla ilgili bazı görseller de paylaştı. Bu görsellere göre, akıllı telefonda ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 108 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel çözünürlüklü portre kamera tamamlıyor. Telefonun ekranının kenarlara doğru 56 derece kavis yaptığı ve üstünde ön kamera deliğinin yerleştirildiği bir ekran bulunuyor.

A1 Pro’nun OLED ekranının yenileme hızının 120 Hz olduğu da şirket tarafından paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Ekranın alt çerçevesinin kalınlığının sadece 2.32 mm olması da Oppo’nun dikkat çektiği bir diğer nokta oluyor.

Oppo A1 Pro’nun işlemcisi için henüz paylaşım gelmedi

Çinli üreticinin tanıtım etkinliğinden önce telefona dair başka detaylar paylaşması da bekleniyor. Bu paylaşımlar sayesinde telefonun işlemcisini; RAM, depolama alanı ve şarj kapasitelerini öğrenmek sürpriz olmayacaktır.

Oppo A1 Pro’nun fiyatını ve çıkış tarihini öğrenmek içinse 16 Kasım’daki tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER