Teknoloji

Oppo 65 yaş üstündekilere WhatsApp kullanımını öğretiyor

oppo whatsapp çağrı merkezi

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüsünün yayılımını önlemek amacıyla alınan tedbirlerin başında insanların sosyal hayatlarından mahrum kalıp evlerde vakit geçirmelerini gerektiriyor. Sevdikleri uzakta olan, çocukları yurt dışında okuyan ya da torunlarını göremeyen yaşlıların duydukları özlemi göz önünde bulunduran Oppo, çağrı merkezinde yeni bir hizmet başlatarak akıllı telefon kullanıcılarını aileleri ve sevdikleriyle buluşturuyor.

Uygulamaya alınan hizmet kapsamında Oppo’nun çağrı merkezini arayan kullanıcılar, kullandıkları akıllı telefonun markası ne olursa olsun, nasıl görüntülü görüşme yapabilecekleri konusunda yetkililerden destek alabiliyor. Cihazlarında internet erişimi bulunmuyorsa, kullandıkları operatör üzerinden veri hattını nasıl açabilecekleriyle ilgili de yönlendirmeli olarak bilgi sahibi olabiliyor.

Videolu görüşmenin nasıl yapılacağı da Oppo’nun çağrı merkezini arayanlara adım adım anlatılıyor ve akıllı telefonun video uygulamaları konusunda bilgilendirilme yapılıyor. Verilen tüm bilgiler, yapılan tüm yönlendirmeler, veri hattını açtırırken faturasına bir tutarın yansıyıp yansımayacağı gibi soruların cevapları özellikle 65 yaş üzerindeki kişiler için oldukça yararlı olacaktır.

Görüntülü görüşmede sadece WhatsApp uygulaması hakkında bilgilendirmenin yapılacağı bu hizmet Nisan ayı sonuna kadar geçerli olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER