Manşetler

Oppo 5x teknolojisini MWC 2017’de duyuracak

oppo 5xÇinli akıllı telefon üreticisi Oppo, 2017 Mobil Dünya Kongresi etkinliğin duyurusunu yaptı. Şirket etkinliğini 27 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirecek. Oppo 5X adını verdiği teknolojisini bu etkinlikte tanıtacak.

5x’in fotoğrafla ilgili yeni bir teknoloji olduğu şimdiden biliniyor. Şirketin kullandığı “Hissedebileceğiniz kadar yakın” sloganı da bu teknolojinin optik yakınlaştırmayla ilgili olduğunu düşündürüyor. Ancak bunun şimdilik bir tahminden fazlası olmadığını belirtmek gerekiyor.

Oppo’dan yapılan açıklamada yeni teknolojinin şirkete kendisini rakiplerden ayrı bir yerde konumlamasında yardımcı olacağı belirtildi. Aynı açıklamada 5x ile Oppo’nun emsalsiz büyümesini daha da ileri noktalara taşımayı hedeflediğinin altı çizildi.

Oppo başkan yardımcısı Sky Li, bitmeyen mükemmellik arayışlarının akıllı telefon fotoğrafçılığını değiştirecek bir teknolojinin doğuşunu sağladığını belirtti. Li, teknolojinin gelişiminde kesintisiz Ar-Ge çalışmalarının önemli bir rol oynadığının altını çizdi.

Oppo 5x teknolojisini bu yıl itibarıyla kullanmaya başlayabilir

Oppo’nun MWC 2017 etkinliğinde 5x’in yeteneklerini barındıran yeni bir cihazı sergileyip sergilemeyeceği bilinmiyor. Ancak 5x’in bu yıl içinde Oppo’nun piyasaya süreceği telefonlarda kullanılması oldukça muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER