Eğlence

Opera TV Snap ile Dailymotion kanalınızı akıllı TV uygulamasına dönüştürün

Opera Dailymotion ile işbirliğine giderek Dailymotion üzerinde açtığınız video kanalınızı bir Smart TV uygulamasına dönüştürmenize izin verecek yeni bir yazılım geliştirdi. Opera TV Snap olarak adlandırılan bu yazılım sayesinde bir kullanıcı sahip olduğu video kanalını içerik bakımından zengin bir HTML 5 uygulamasına dönüştürebiliyor. Daha sonrasında da bu uygulama mağazada yer alması için onay sürecine gönderiliyor.

opera-tv-snap-110713

Eğer Opera TV Snap ile oluşturulup kayıt için gönderilen uygulamaya onay verilirse, o takdirde bu uygulama Opera TV Store üzerinden Opera platformunun kullanıldığı TV’lere ulaştırılıyor. Ücretsiz olan bu servis sayesinde içeriklerin paraya dönüştürülmesi imkanı da sunuluyor. Bu da hem şirketler hem de bağımsız yapımcılar için ek gelir kaynağı anlamına geliyor.

Dailymotion kanalını bir TV uygulamasına çevirmek için Dailymotion Official üyesi olmak gerekiyor. Bunun için de öncelikle başvuruda bulunmak ve Dailymotion’un onayını almak gerekiyor. Sonrasında opera.com/tvsnap adresine giderek detayları doldurabilir ve kanalı bir TV uygulamasına çevirmek için ilk adımı atabilirsiniz.

Opera TV Store mağazası ve Smart TV platformu Sony’nin belirli TV ve Blu-ray oynatıcı modellerinde yer alıyor. Ayrıca Humax, Hisense ve MediaTek gibi üreticiler de bu platformu gelecekte çıkacak ürünlerinde kullanmayı planlıyor.

İlgili >> Opera TV Snap

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER