Teknoloji

Android kullanıcıları Opera’da reklam engellemeyi hızlıca kapatabilecek

opera android

Mobil internet tarayıcılarında reklamların engellenmesi alışılagelmiş bir durum. Ancak favori internet sitelerini desteklemek isteyen kullanıcılar için reklam engellemenin varlığı can sıkıcı olabiliyor. Opera Android uygulamasının kullanıcıları, bundan böyle tarayıcının reklam engelleme özelliğini kolaylıkla devredışı bırakabilecek.

Opera’nın Android için hazırladığı internet tarayıcısının en yeni sürümünde, reklam engelleyicinin kolaylıkla kapatılmasını sağlayabilecek bir buton bulunuyor. Söz konusu buton sayesinde reklam engelleyici sitelere özel olarak kapatılabilecek veya açılabilecek. Böylelikle reklam gösterilecek siteler için bir beyaz liste oluşturmaya veya reklam engellemeyi tamamen kapatmaya gerek kalmayacak.

Opera Android uygulaması için yayınlanan son güncelleme, telefonuyla yoğun şekilde video izleyenleri sevindirecek bir özellik de barındırıyor. Güncellemeyle birlikte tarayıcıda oynatılan videolara Resim içinde Resim desteği ekleniyor. Söz konusu özellik sıra dışı olmasa da, yerel olarak Resim içinde Resim desteği barındırmayan servisleri kullananlar için işe yarayacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER