Teknoloji

Oppo Reno 5 Pro Plus’ın tanıtım tarihi belli oldu

oppo reno 5 pro plus

Reno 5 5G ve Reno 5 Pro 5G modellerini tanıtan Oppo, serinin en güçlü üyesinin tanıtımını ise sonraya bıraktı. Oppo Reno 5 Pro Plus, 24 Aralık’ta resmiyet kazanacak. Ancak akıllı telefonun ilk resmi fotoğrafı paylaşıldı.

Reno 5 Pro Plus resmen duyurulmasa da, telefona dair önemli detaylar sızıntılar sayesinde görülmüştü. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. 6.55 inç büyüklüğünde kavisli Super AMOLED ekranın sol üst köşesinde yuvarlak bir kamera deliğinin bulunması bekleniyor. 2400 x 1080p çözünürlük ve 90Hz yenileme hızı da ekranın özellikleri arasında sayılıyor.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 sensörün üstleneceği belirtiliyor. 16 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 13 megapiksel telefoto kamera ve 2 megapiksel makro kamera sistemi tamamlayacak.

Sızıntılara göre, Oppo Reno 5 Pro Plus ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilinden alacak. Bu pil, 65W hızlı şarj desteği de sunacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER