Manşetler

Önümüzdeki birkaç hafta içinde tüm Facebook kullanıcıları Zaman Tüneline girmiş olacak

Facebook, geçtiğimiz sonbahardaki f8 etkinliğinin en büyük duyurularından biri olan Zaman Tüneli özelliğini yaklaşık 40 gün kadar önce tüm Facebook kullanıcılarının beğenisine sunmuş, dileyen Facebook kullanıcısı bu Zaman Tüneline giriş yapıp Facebook’ta şimdiye kadar yaptığı herşeyi, söylediği sözleri, paylaştığı içerikleri karşısında bulmuştu. Bu durumdan memnun olmayanlar Zaman Tünelinden çıkışın yollarını aradı, ancak nafile; buraya giriş kolay, ancak çıkış neredeyse imkânsız.

Facebook, yaklaşık bir ay önce Zaman Tünelinin genel kullanımına açılışını duyurduğu blog yazısında bazı güncellemeler yaptı. Buna göre önümüzdeki birkaç hafta içinde herkes zaman tünelinin içine girmiş olacak. Eğer hâla Timeline rüzgarına kapılmadıysanız, er ya da geç bunun gerçekleşeceğini belirtelim. Zaman Tüneli tüm kullanıcıların profil sayfalarının yerini alacak. Zaman Tüneline geçiş öncesinde bir haftalık bir ön izleme periyodu olacak. Bu süreçte kullanıcılar Zaman Tünelinde yer alan içerikleri gözden geçirip beğenmediklerini, başkalarının görmek istemediklerini ayıklayacak. Ayrıca başkasının gözünden Zaman Tüneli sayfasının nasıl göründüğünü görme şansı da elinde bulunuyor.

Bu arada kullanıcıların yedi günlük sürenin bitmesini beklemesine gerek yok. İncelemelerini erken bitiridilerse, ya da korkacak, çekinecek birşeyleri yoksa, Zaman Tüneli sayfalarını hemen yayınlamaya başlayabilirler. Facebook’un Zaman Tüneli sayfasına giderek söz konusu prosedürle ilgili daha ayrıntılı bilgi almanız mümkün.

İlgili – Facebook Blog

İLGİLİ HABERLER