Teknoloji

Yeni OnePlus Z sızıntısı özellikler ve fiyat konusunda ipucu veriyor

OnePlus Z için farklı işlemci iddiası

OnePlus’ın uzun zaman sonra çıkaracağı ilk uygun fiyatlı telefon olacak olan OnePlus Z hakkındaki sızıntılar devam ediyor. Bu sızıntıların en yenisi hem telefonun teknik özellikleri hem de Hindistan’daki satış fiyatı konusunda ipucu veriyor.

Söz konusu yeni sızıntının kaynağı ise bir anket. Anketin altında DesiDime isimli platformun imzası bulunuyor. Bu platform, banka kartlarıyla çevrimiçi alışveriş yapanlar için müşteri ödül programları hazırlıyor. Ödül programlarını katılanlara zaman zaman çeşitli pazarlama anketleri gönderiliyor. Bu anketlerin en yenisinin merkezinde OnePlus bulunuyor.

Ankette katılımcılara aşağıdaki özellikleri taşıyan ve Hindistan’da 24990 rupi (2245 TL) karşılığında satılacak telefonu satın almayı isteyip istemedikleri soruluyor. Söz konusu özellikler şu şekilde sıralanıyor:

  • 6.65 inç, 90Hz yenileme hızına ve entegre parmak izi tarayıcısına sahip Super AMOLED ekran
  • Qualcomm Snapdragon 765G işlemci
  • 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı
  • 64 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel ve 2 megapiksel destekleyici kameralar
  • Ekran üzerindeki deliğe yerleştirilmiş 16 megapiksel ön kamera
  • OnePlus 30W Warp Charge özelliğine sahip 4300 mAh pil

OnePlus Z için yukarıda bahsi geçen bazı özellikler daha önce de gündeme gelmişti. Sızan özelliklerin doğruluğu konusunda kesin bir şey söylemek mümkün değil. Buna ek olarak, hâlâ tam olarak netleşmemiş bazı özellikler de söz konusu. Bu belirsizliklerin ortadan kalkması için temmuz ayını beklemek gerekiyor gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER