Teknoloji

OnePlus Z’ye yeni bir kablosuz kulaklık eşlik edebilir

oneplus z

OnePlus akıllı telefonlarının yanında yeni bir aksesuar çıkarma geleneğini sürdürmeye hazırlanıyor. İddialara göre, şirket Apple’ın AirPods’una rakip olabilecek yeni bir kablosuz kulaklık üstünde çalışıyor. OnePlus’ın bu kulaklığı temmuz ayında tanıtabileceği ve OnePlus Z modeliyle birlikte piyasaya sürebileceği de iddialar arasında yer alıyor.

Bu iddiaları gündeme taşıyan isim ise Max J rumuzlu Twitter kullanıcısı oldu. Max J, bu bilgileri “yeni ancak güvenilir görünen” bir kaynak üzerinden elde ettiğini dile getirdi.

İki nokta, Max J tarafından gündeme taşınan bu iddiayı biraz daha anlamlı kılıyor. Bunlardan ilki, Max J’in paylaştığı ve aralık ayında hazırlandığı belirtilen yeni bir görsel. Buna ek olarak, OnePlus’ın Bullets Wireless 2 gibi modelleriyle kablosuz kulaklık pazarında elde ettiği başarının da iddiayı kuvvetlendirdiğini unutmamak gerekiyor.

OnePlus’ın “gerçek” anlamda bir kablosuz kulaklık çıkarmak istemesi kulağa pek şaşırtıcı gelmiyor. Şirketin bunu yaparken Bullets Wireless 2 gibi başarılı bir ürününü temel olarak arlamak istemesi de mantıklı bir tercih gibi görünüyor.

OnePlus’ın Warp Charge adını taşıyan hızlı şarj teknolojisini Bullets Wireless 2’ye uygun hâle getirmesi, kulaklığa büyük bir artı puan kazandırmıştı. Söz konusu teknoloji sayesinde sadece 10 dakikalık bir şarj, 10 saat boyunca müzik dinleyebilmeye yetiyor. Bu teknolojinin yeni kulaklığa da uyarlanması, OnePlus’a sert rekabet ortamında ciddi bir avantaj kazandırabilir.

Bütün bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek içinse önce OnePlus Z ile tanışmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER