Teknoloji

OnePlus, bütçe dostu yeni bir tablet üzerinde çalışıyor

oneplus pad 2

Mobil teknoloji dünyasının iyi bilinen isimlerinden olan OnePlus, yeni bir bütçe dostu tablet üzerinde çalışıyor. Digital Trends’in haberine göre, bu yeni tablet “OnePlus Pad Go” adını taşıyacak ve 11.6 inç boyutunda, 2.4K çözünürlüğe sahip, 144Hz yenileme hızına sahip bir ekranla gelecek. Habere göre, bu yeni tablet OnePlus’ın OxygenOS 13 işletim sistemiyle piyasaya sürülecek. Ancak, ne zaman piyasaya sürüleceği ve fiyatı henüz net değil. OnePlus India X hesabı, bu tabletin en azından Hindistan’da yakın bir zamanda piyasaya sürüleceğini ima eden bir paylaşım yaparak heyecan uyandırdı.

Digital Trends’in haberi, depolama veya işlemci gücü gibi diğer detaylarda oldukça sınırlıydı. Ancak, bu yeni tabletin, bu yılın başında piyasaya sürülen OnePlus Pad modelinden daha mütevazı özelliklere sahip olabileceği tahmin ediliyor. OnePlus Başkanı Kinder Liu, bu tabletin “orta sınıf bir eğlence tableti” olacağını belirtti.

Pad Go’nun iddia edilen 2800 x 2000 çözünürlüğü, OnePlus Pad’in çözünürlüğüne eşit düzeyde ve tasarım olarak neredeyse aynı görünüyor. İnce kenarlar, iPad benzeri bir çerçeve ve uzun kenar boyunca merkezlenmiş büyük bir arka kamera gibi özellikler taşıyor. En büyük görünür fark, arka taraftaki iki renkli görünümdür.

İlginizi çekebilir

Ayrıca, OnePlus Pad gibi, Pad Go’nun da şirketin Apple benzeri ekosistem özelliklerine sahip olacağı belirtiliyor. Bu özellikler sayesinde OnePlus cihazları arasında içerik senkronizasyonu, kopyala-yapıştır işlemleri ve telefon görüşmeleri yönetme gibi işlemler yapmak mümkün olacak. The Verge’den Dan Seifert, OnePlus Pad’in incelemesinde bu performans tabletinin “eski OnePlus’a dönüş gibi hissettirdiğini” ifade etmişti. Şimdi, şirketin bütçe dostu yaklaşımının aynı etkiyi yaratarak yaratıp yaratamayacağını göreceğiz.

İLGİLİ HABERLER