Teknoloji

OnePlus yakında çıkaracağı televizyonun adını açıkladı

oneplus tv

Uzun zaman süren tartışmalar ve şirketin hayranlarından gelen talepkâr fikirlerin ardından, OnePlus en sonunda üstünde çalıştığı TV’nin adını açıkladı. Şirketin ilk televizyon ürünü OnePlus TV adını taşıyacak.

Şirket adına konuşan bir yetkili, OnePlus’ın forumlarında bu adı doğruladı. Başka hiçbir ismin değerlerini, vizyonunu ve gururunu, kendi markalarını vermekten daha iyi şekilde yansıtamayacağını kaydetti.

Ayrıca OnePlus, OnePlus TV logosunu da gösterdi. Logoda OnePlus’ın logosu ve yanına yerleştirilmiş “TV” kelimesi bulunuyor. Şirket bunun tasarımında, antik Hint sembolünden mandalaya ve ünlü antik Yunan tapınağına kadar çeşitli klasik sanat formlarında görülen klasik geometrik diziden ilham alıyor.

Bu haber çok ilgi uyandırıcı olmayabilir. Ancak en azından projenin çalışmalarının sürdüğünü bilmek OnePlus fanatiklerini rahatlatacaktır. Şirket, geçtiğimiz eylül ayında TV pazarına girme planlarını açıklamıştı. Ancak o zamandan beri bu konu hakkında pek konuşmamıştı.

Yakın zamanda Bluetooth SIG’ye eklenmiş bir başvuru kaydında OnePlus TV’nin Android ile çalışacağı belirtiliyordu. Ayrıca boyutları 43 inç ile 75 inç arasında değişen LED paneller kullanılacak gibi görünüyor. Bazı dedikodular TV’lerin eylül ayı sonlarında tanıtılacağını işaret ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER