Teknoloji

OnePlus’ın ilk akıllı saatinin tanıtım tarihi belli oldu

oneplus watch nord
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus’ın ilk akıllı saatiyle ilgili söylentiler çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı saatin geçtiğimiz yıl OnePlus 8T ile birlikte tanıtılacağı öne sürülse de, bu iddia gerçeğe dönüşmemişti. Şirketin CEO’su Pete Lau ise geçtiğimiz aralık ayında OnePlus Watch olarak anılan akıllı saatin tanıtımı için 2021’in başlarını işaret etmişti. Akıllı saatin 23 Mart’ta OnePlus 9 serisiyle birlikte resmiyet kazanacağı açıklandı.

OnePlus konuyla ilgili açıklamayı Twitter hesabında paylaştığı bir videoyla yaptı. Söz konusu videoda şirketten akıllı saat bekleyen kullanıcıların yorumları bulunuyor. Video için yapılan açıklamada ise “İstediniz. Alıyorsunuz.” ifadesiyle akıllı saatin yakında geleceği doğrulanıyor. OnePlus’ın paylaşımında kesin bir tanıtım tarihi verilmese de, şirketin 23 Mart’ta OnePlus 9 serisiyle birlikte akıllı saatini de tanıtması muhtemel görünüyor.

OnePlus tarafından şirketin resmi forumlarında yapılan bir paylaşımda ise saat için “OnePlus ailesinin yeni üyesi sağlıklı, dakik ve uykunuzda bile size bakacak” ifadesi yer alıyor. Bu da OnePlus Watch’un sağlık ve egzersiz özelliklerinin yanı sıra uyku takibi özelliği taşıyacağı anlamına da geliyor. Bu özelliklerin akıllı saatler için sürpriz olmadığını belirtmek gerekiyor.

https://twitter.com/OnePlus_IN/status/1370374798174425089

OnePlus Watch ile ilgili bilinenler şu an için sınırlı. Ancak OnePlus dokuz kişiye ilk akıllı saatini armağan edeceği bir yarışma düzenliyor. Yarışmaya katılmak isteyenler 23 Mart’ta 16.59’a kadar başvuruda bulunabilecek.

İLGİLİ HABERLER