Teknoloji

OnePlus Watch için yeni resmi paylaşımlar

oneplus watch

OnePlus’ın ilk giyilebilir ürünü OnePlus Band, geçtiğimiz ocak ayında tanıtılmıştı. Şirketin ilk akıllı saati de 23 Mart’ta OnePlus 9 serisiyle birlikte gözler önüne çıkacak. OnePlus CEO’su Pete Lau, akıllı saatin OnePlus Watch adıyla resmiyet kazanacağını doğruladı.

Lau’nun paylaşımında OnePlus Watch’la ilgili başka bilgiler de bulunuyor. OnePlus’ın ilk akıllı saati, şirketin portföyündeki diğer ürünlerle “pürüzsüz bağlantı” kuracak. Bu cihazlar arasında akıllı telefonlar, ses ürünleri, akıllı bileklik ve akıllı TV’ler bulunuyor.

Pete Lau’nun verdiği bilgiye göre, akıllı saat “çarpıcı ve hafif” bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkacak. OnePlus Watch’u tüm hatlarıyla görmek henüz mümkün olmasa da, OnePlus’ın resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım saatin yuvarlak bir kadrana sahip olacağını gösteriyor. Daha önceki sızıntı bu kadranın çapının 46 mm. olduğu iddiasını gündeme getirmişti.

Lau, OnePlus Watch’un “sınıfının en iyi deneyimini uygun fiyatla” sunacağının altını çizdi. Fiyat konusunda henüz somut bir bilgi verilmezken, Lau’nun Twitter’da paylaştığı iki saniyelik video saatin IP68 suya dayanıklılık sertifikasına sahip olabileceğini düşündürüyor.

OnePlus Watch’un Wear OS işletim sistemiyle çalışmayacağına yönelik öngörüler de yine Lau tarafından doğrulandı. OnePlus CEO’su akıllı saatin RTOS tabanlı bir işletim sistemiyle geleceğini belirtti. Lau, bu tercihte pil ömrünün önemli bir rol oynadığının altını çizdi.

OnePlus Watch ile ilgili tüm detaylar paylaşılmış değil. Ancak şirket akıllı saatte kalp atış hızı monitörünün ve adım sayma özelliğinin bulunacağını da şimdiden Twitter aracılığıyla doğruladı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER