Teknoloji

OnePlus Watch Harry Potter Edition resmiyet kazandı

OnePlus Watch Harry Potter Edition

Resmi işareti bir süre önce verilen OnePlus Watch Harry Potter Edition, bugün Hindistan’da gözler önüne çıktı. İlk Harry Potter filminin 20. yıl dönümünden önce resmiyet kazanan akıllı saat, kullanıcılara Hogwarts temalı bir görünüm getiriyor. Akıllı saat 20 Ekim’de ön satışa çıkacak. Saatin fiyat etiketinde ise 16999 rupi (2095 TL) yazacak.

OnePlus Watch’un Harry Potter versiyonu, saatin standart versiyonuyla aynı özelliklere sahip. 1.39 inç AMOLED ekran, OnePlus’ın getirdiği özel işletim sistemi, iki hafta pil ömrü gibi özellikleri bulunan saat, bakır renkli paslanmaz çelik bir kasaya sahip.

Suni deri bir kayışa sahip akıllı saatte kabartmalı bir Hogwarts logosu da mevcut.

Dört Hogwarts evine yani Gryffindor, Hufflepuff, Slytherin ve Ravenclaw’a özel olarak hazırlanmış saat kadranları da yeni OnePlus Watch’ta mevcut. Harry Potter temalı ikon ve animasyonlar da arayüzde kullanıcıların karşısına çıkıyor. Saatin kutusunda da büyücülük temasının uygulandığı göze çarpıyor.

oneplus watch harry potter editionOnePlus Watch Harry Potter Edition, standart versiyondan farklı olmasa da edebiyat ve sinema dünyasının kült eserini sevenleri heyecanlandıracaktır.

İLGİLİ HABERLER