Teknoloji

Yenilikçi özelliklerle donatılan OnePlus Watch 2 yakında piyasada olacak

oneplus watch 2

OnePlus, 2021’de piyasaya sürdüğü ilk akıllı saat OnePlus Watch ile giyilebilir teknoloji pazarında önemli bir giriş yapmıştı. Şimdi ise şirket, OnePlus Watch 2’nin tanıtımına hazırlanıyor. Çinli akıllı telefon üreticisi, yaklaşmakta olan akıllı saat hakkında detayları henüz açıklamasa da, MySmartPrice ve güvenilir sızıntı uzmanı OnLeaks ortaklığında OnePlus Watch 2’nin 5K görüntüleri ve ana özellikleri ortaya çıktı.

Tasarım olarak OnePlus, ikinci akıllı saatinde de yuvarlak kadranı tercih etmeye devam ediyor. Metal bir şasiye ve kadranın sağ tarafında bulunan birkaç düğmeye sahip olacak. Ayrıca, siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle düz lastik kayışlarla gelecek.

Bu renderlar, test aşamasındaki bir prototipin gerçek görüntüleri kullanılarak oluşturulduğundan, son üründe küçük detayların biraz farklı görünebileceğini belirtmek önemli.

OnePlus Watch 2’nin ana özelliklerine gelince; OnLeaks, yaklaşan akıllı saatin ana özelliklerini de onayladı. OnePlus Watch 2, 1.43 inçlik bir AMOLED ekranla donatılacak. Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 yonga seti tarafından desteklenecek. Ayrıca, ekranın altında gerekli sağlık sensörleri ve şarj konektörü bulunacak.

Saat, WearOS 4 üzerinde çalışacak. Şu anda OnePlus Watch 2 hakkında fazla detayımız olmasa da, lansmana yaklaştıkça daha fazla bilgi almayı bekliyoruz.

OnePlus Watch 2, tasarım ve teknoloji alanında önemli adımlar atarak kullanıcılara yenilikçi bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Gelişmiş ekranı, güçlü işlemcisi ve sağlık sensörleriyle donatılmış bu yeni nesil akıllı saat, giyilebilir teknoloji dünyasında dikkat çekmeye aday görünüyor. OnePlus Watch 2’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte, bu alanda rekabetin daha da artması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER