Teknoloji

Merakla beklenen OnePlus Two’nun donanım bileşenleri sızdı

OnePlus One'ın Android fanatikleri arasında özel bir yeri olduğunu biliyoruz. Ve artık onlar OnePlus Two'nun heyecanını yaşamaya başladılar. OnePlus bu telefonun 2015'in üçüncü çeyreğinde tanıtılacağını daha önce açıklamıştı.
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
Görsel: Pocketnow
Görsel: Pocketnow

OnePlus One’ın Android fanatikleri arasında özel bir yeri olduğunu biliyoruz. Ve artık onlar OnePlus Two’nun heyecanını yaşamaya başladılar. OnePlus bu telefonun 2015’in üçüncü çeyreğinde tanıtılacağını daha önce açıklamıştı.

Ortaya çıkan bir Geekbench benchmark test sonucu beklenen akıllı telefon OnePlus Two ile ilgili bazı ipuçları veriyor. Telefonun işlemcisinin MSM8994 olduğu belirtiliyor, bu işlemci HTC One M9’da da yer alan Qualcomm Snapdragon 810. Ayrıca 3 GB RAM’in bulunduğu belirtiliyor ki, günümüzde amiral gemisi telefonların hemen hepsi bu miktarda bellekle birlikte sunuluyor.

Ayrıca telefonun Android 5.1 Lollipop ile çalıştığı belirtiliyor. Ancak bu sonuçlarla birlikte listelenen teknik özelliklerin final üründe karşımıza çıkmayabileceğini belirtmek gerekiyor. Çünkü üreticiler final ürünlerini çıkarmadan önce birden fazla prototip deniyor ve bunların her birinde de farklı donanım bileşenleri bulunabiliyor.

Şu anda OnePlus Two için henüz net bir tablo oluşmuş değil, ancak karşımıza OnePlus One gibi güçlü donanıma sahip olan, yine fazlaca ilgi görecek bir akıllı telefon çıkacağı bir gerçek. Detaylar elimize ulaştıkça aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER