EğlenceTeknoloji

OnePlus telefonlarında akıcı PUBG Mobile keyfi yaşanacak

OnePlus telefonlarında akıcı PUBG Mobile keyfi yaşanacak

OnePlus, yeni tanıttığı OnePlus Nord hariç 90Hz veya daha yüksek yenileme hızlı ekran barındıran tüm akıllı telefonlarının savaş ve mücadele oyunu PUBG Mobile’da 90fps ile akıcı bir oyun deneyimi sunacağını duyurdu.

90fps oyun destekleyen OnePlus telefonları listesi içinde OnePlus 8 telefonları, OnePlus 7T telefonları ve OnePlus 7 Pro da bulunuyor.

Sözü edilen OnePlus telefonları 7 Eylül tarihine kadar 90fps PUBG Mobile deneyimine özel olarak erişecek. Anlaşılan o ki, belirtilen tarihten sonra diğer markalı telefonlarda da 90Hz yenileme hızında PUBG Mobile deneyimini yaşamak mümkün olacak. 90fps çerçeve hızıyl daha akıcı ve pürüzsüz bir PUBG Mobile deneyimi Çin, Japonya ve Güney Kore dışındaki tüm oyunculara sunulacak.

OnePlus, 90fps oyun hızının farkının koşu, teleskop kullanma veya aynı takımdaki dost oyuncuları aramada işe yarayacağını söylüyor. Bu yıl başlarında OnePlus, Epic Games ile de iş birliğine giderek Fortnite’da 90fps oyun hızını diğer akıllı telefonlardan önce kendi ürünlerine getirmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER