Teknoloji

OnePlus Pad yeşil renk seçeneğiyle görüldü

oneplus pad
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Pad tablet 7 Şubat’ta gözler önüne çıkacak. Bu etkinlikte OnePlus 11 ve Buds Pro 2 kablosuz kulaklığın küresel lansmanı gerçekleştirilecek. OnePlus 11R, 65 inç OnePlus TV Q2 Pro ve OnePlus Keyboard da bu etkinlikte tanıtılacak cihazlar arasında yer alıyor.

OnePlus’ın ilk tabletinde kullanıcıları ne gibi teknik özelliklerin beklediği şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak şirketin Hindistan ofisinin web sitesinde yapılan paylaşım, tableti ilk kez resmi olarak görmeyi sağlıyor. Bu paylaşımda tabletin Halo Yeşili renk seçenğiyle boy gösterdiğini belirtmekte de fayda var.

OnePlus’ın ilk tabletinin Oppo Pad veya Oppo Pad Air tabletlerden birinin yeniden isimlendirilmiş bir versiyonu olabileceği söyleniyordu. Ancak ortaya çıkan görseller, böyle bir durumun söz konusu olmadığını gösteriyor. OnePlus’ın tableti özellikle arka kamera modülünün büyüklüğü ve yeri ile piyasadaki pek çok Android tabletten ayrılacak gibi görünüyor.

oneplus pad

OnePlus Pad bombeli bir çerçeveyle gelecek

OnePlus tabletin alüminyum bir kasa ve bombeli bir çerçeveye sahip olacağını da doğruladı. Şirket bu çerçeve sayesinde tabletin elde uzun süre boyunca daha rahat tutulabileceğinin altını çizdi.

oneplus pad

OnePlus Pad yukarıda da belirttiğimiz gibi 7 Şubat’ta resmiyet kazanacak. Bu tarihe kadar tabletle ilgili yeni paylaşımlarla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER