Teknoloji

OnePlus Pad tabletin görselleri ortaya çıktı

oneplus pad

OnePlus Pad tabletin şirketin 7 Şubat’ta gerçekleştireceği etkinlikte gözler önüne çıkacağı kısa süre önce doğrulanmıştı. Şirket, tabletin bulutlarla kamufle edildiği bir görsel de paylaşmıştı. Şimdi de tablete ait olduğu söylenen görseller ortaya çıktı.

Söz konusu görsellerde göze çarpan ilk nokta, tabletin arka kamerası oluyor. Genelde tabletlerde arka kamera panelin köşelerine yerleştirilir. Ancak OnePlus’ın ilk tabletinde Oreo’ya benzeyen büyük kamera modülünün panelin ortasında konumlandırılması dikkat çekiyor. Bu tasarım akıllara OnePlus 11’i getiriyor. Bu noktada OnePlus’ın amiral gemisi telefonunu ve ilk tabletini yakın cihazlar olarak konumlandırdığını gösteriyor.

Tabletin teknik özellikleri ise hâlâ belirsizliğini koruyor. Bilinen en önemli özellik olarak 11.6 inçlik ekran ön plana çıkıyor. Metal kasayla dayanıklı bir cihaz gibi görünen tabletin kalınlığı ve ağırlığı şu an için bilinmiyor.

OnePlus Pad’de öncelik yatay kullanımda olacak

Tabletin ön kamerasının da ekranın uzun kenarlarından birinin üstüne yerleştirildiği görülüyor. Bu da OnePlus’ın ilk tabletinin diğer pek çok Android tablet gibi yatay kullanım için dizayn edildiğini gösteriyor.

oneplus pad

OnePlus Pad ile tanışmak için yukarıda da belirttiğimiz gibi 7 Şubat’a kadar beklemek gerekiyor. Bu etkinlikte OnePlus 11 ve Buds Pro 2 kablosuz kulaklığın küresel lansmanı gerçekleştirilecek. OnePlus Keyboard, yeni 65 inç OnePlus TV ve OnePlus 11R’nin de aynı gün gözler önüne çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER