Teknoloji

OnePlus Pad tablet için ilk resmi ipucu geldi

oneplus pad
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Pad tabletin OnePlus’ın 7 Şubat’ta gerçekleştireceği etkinlikte tanıtılabileceğine dair haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Bunun için beklenen resmi işaretin ortaya çıkması da fazla zaman almadı.

OnePlus Hindistan ofisi tarafından paylaşılan bir görselde 7 Şubat etkinliğinde küresel tanıtımı gerçekleştirilecek OnePlus 11 ve Buds Pro 2 kablosuz kulaklığın hemen altında bir cihaz daha yer alıyor. Bulutlarla kamufle edilen bu cihazın OnePlus’ın ilk tableti olması kuvvetle muhtemel görünüyor.

OnePlus’ın ilk tableti hakkındaki söylentiler 2021’den bu yana etrafta dolaşıyor. Tabletin özellikleri konusunda net bir bilgi bulunmasa da, kullanıcıların karşısına Oppo Pad veya Oppo Pad Air’e oldukça bekleyen bir cihazın çıkabileceği belirtiliyor. Oppo ve OnePlus arasındaki ilişkiyi düşününce buna pek şaşırmamak gerekiyor.

OnePlus Pad etkinliğin tek yeni cihazı olmayacak

OnePlus Pad’in tanıtılmasının beklendiği 7 Şubat etkinliğinde OnePlus 11R akıllı telefonun da tanıtılabileceği konuşuluyor. 65 inçlik OnePlus TV ve OnePlus Keyboard adıyla anılan klavyenin de bu etkinlikte resmiyet kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER