Teknoloji

OnePlus Pad tablet için çarklar dönmeye başladı

oneplus pad oneplus ace 3v

OnePlus, bir süredir OnePlus Pad olarak anılan bir tablet üzerinde çalışıyor. Tabletle ilgili dedikodular uzun zamandır konuşulsa da, henüz somut bir adım gelmiş değil. Yeni bir habere göre, OnePlus tableti için üretime başlamış durumda. Şirketin tableti 2022’nin ilk yarısında piyasaya çıkaracağı da iddialar arasında yer alıyor.

İddiayı gündeme getiren isim, ünlü duyumcu Mukul Sharma oldu. OnePlus’ın tableti Avrupa ve Avrasya bölgesinde piyasaya çıkaracağını belirten Sharma, bunun 2022’nin ilk yarısı bitmeden gerçekleşeceğini öne sürdü.

Sharma tabletin fiyatı konusunda da bazı tahminlerde bulundu. OnePlus Pad’in Hindistan’daki satış fiyatının 20 bin rupinin (3805 TL) altında olması bekleniyor. Tabletin kutusundan Android 12L yüklü şekilde çıkması da beklentiler arasında yer alıyor.

Büyük ekranlı cihazlar için hazırlanan Android 12L ile ana ekran, kilit ekranı, bildirim gösterimi, cihaz kurulumu ve ayarlar menüsünde değişiklikler yapılıyor.

OnePlus’ın ürün yol haritasında OnePlus Pad dışında başka cihazlar da bulunuyor. Şirketin eylül ayına kadar altı yeni telefonu duyuracağı iddiası kısa süre önce gündeme gelmişti. Buna ek olarak, OnePlus Nord serisine de bir akıllı saat eklenmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER