Manşetler

OnePlus’ın uygun fiyatlı yeni Android tableti OnePlus Pad Go resmiyet kazandı

oneplus pad go

OnePlus Pad Go tablet, bir süredir devam eden paylaşımların ardından resmen gözler önüne çıktı. Uygun fiyatlı bir Android tablet olarak konumlandırılan Pad Go, OnePlus Pad’e kıyasla daha sade özelliklere sahip. Bu da tabletin başlangıç fiyatının daha düşük olmasını mümkün kılıyor.

Pad Go’da 11.35 inç büyüklüğünde bir IPS LCD ekran bulunuyor. 2408 x 1720 piksel çözünürlüklü bu ekranın yenileme hızı 90 Hz, görüntü oranı ise 7:5. OnePlus’ın yeni tabletinde Dolby Atmos destekli dört hoparlör de kullanıcıları bekliyor. 8 megapiksel ön kamera da tabletin özellikleri arasında yer alıyor.

MediaTek Helio G99 işlemciye Pad Go’da 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor. Depolama alanı microSD kart desteğiyle genişletilebiliyor. Tabletin arkasında ise büyük bir halkanın içine yerleştirilen 8 megapiksel bir kamera mevcut.

oneplus pad go

OnePlus’ın yeni tableti kutusundan Android 13 yüklü olarak çıkıyor. İşletim sistemini OxygenOS 13.2 kullanıcı arayüzü tamamlıyor. Ekran yansıtma, dosya paylaşımı ve OnePlus telefonlarla ortak pano kullanımı gibi özellikler Pad Go ile kullanıcılara sunuluyor. Tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 33W SuperVOCC şarj destekli 8000 mAh pil veriyor.

oneplus pad go

OnePlus Pad Go için ne kadar ödemek gerekiyor?

OnePlus Pad Go için sadece “Twin Mint” adı verilen bir renk seçeneği sunuluyor. Tabletin 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip Wi-Fi destekli baz versiyonunun Hindistan fiyatı 19999 rupi (6640 TL) olarak belirlendi. 256 GB depolama alanı ve LTE destekli en üst versiyonun fiyat etiketinde ise 23999 rupi (7968 TL) yazıyor. OnePlus yeni tabletinin Hindistan dışına ne zaman açıkacağı konusunda bilgi vermedi.

İLGİLİ HABERLER