Manşetler

OnePlus Open, Oppo Find N3 ile aynı cihaz mı olacak?

oppo find n3 oneplus open

OnePlus’ın kurucusu Peter Lau’nun da doğruladığı üzere, şirketin yakında piyasaya sürülecek olan modeli OnePlus Open, tasarım itibariyle Oppo Find N3 ile büyük benzerlikler gösteriyor. Fakat aralarındaki en belirgin fark, OnePlus Open’ın global bir lansmana sahip olması, Oppo Find N3’ün ise sadece Çin pazarına yönelik olması olacak. Son sızıntılar, iki cihaz arasındaki benzerlikleri ortaya koyuyor.

Evan Blass gibi sızıntı uzmanlarının paylaştığı görseller, Oppo Find N3’ü dört farklı renk seçeneği ile gözler önüne seriyor. Pazarlama materyalleri, cihazın 5.8mm kalınlık, 245g ağırlık ve 42 dakikada tam şarj olabilen 4,805mAh kapasiteli bir batarya ile geleceğini işaret ediyor. Ayrıca, sızıntılarda cihazın yanında yer alan parmak izi sensörü ve OnePlus’a özgü uyarı kaydırıcısını da görmekteyiz.

OnePlus Open’ın teknik detayları ve piyasaya çıkışı

WinFuture ve data mühendisi Yogesh Brar gibi kaynaklardan sızan bilgiler, OnePlus Open’ın da benzer tasarım özelliklerine ve hatta aynı kamera dizilimine sahip olduğunu ortaya koyuyor. Brar’ın belirttiği üzere, OnePlus Open’da 7.82 inçlik iç ekran, 6.31 inçlik dış ekran ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 çip bulunuyor. Kamera kapasitesi ise oldukça etkileyici: 48MP ana kamera, 48MP ultra geniş lens, 64MP telefoto kamera, 20MP iç selfie kamerası ve 32MP dış selfie kamerası.

OnePlus, ilk katlanabilir modelini 19 Ekim’de düzenleyeceği bir lansman etkinliği ile tanıtacak. WinFuture’a göre cihaz, 512GB depolama ve 16GB RAM için 1,699 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Bu fiyat, eğer doğruysa, 1,800 dolarlık yurt dışı (64.999 TL Türkiye fiyatı) fiyatına sahip Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Google Pixel Fold modellerinden daha uygun bir seçenek olacak.

İLGİLİ HABERLER