Teknoloji

OnePlus Open Hint oyuncunun elinde görüntülendi

oneplus open

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonu Open’ın yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Katlanabilir telefonun Çin dışında satışa sunulmasına kesin gözüyle bakılsa da, henüz bu konuda net bir ipucu gelmemişti. Ancak şirketin Hindistan’da telefonun pazarlama kampanyasına başlaması, OnePlus Open’ın dünyaya açılacağını gösteriyor.

OnePlus’ın tanıtım için seçtiği yöntemin ise sıra dışı olduğu söylenebilir. Şirketten cihaza dair bir sosyal medya paylaşımı veya benzer başka bir duyuru gelmedi. OnePlus bunun yerine Open’ı Hint oyuncu Anushka Sharma’ya verdi. Sharma’nın magazin muhabirleri tarafından elinde telefonla görüntülenmesiyle birlikte Open da ilk kez “canlı” şekilde görülmüş oldu.

Sharma’nın magazincilerle olan karşılaşmasının ayarlanmış bir karşılama olduğunu belirtmekte fayda var. Zira görüntülerde Sharma telefonu “tuhaf” bir şekilde tutuyor, katlayıp açıyor ve ekranda bir şey olmamasına rağmen, magazin muhabirleriyle konuşurken elinde tutuyor.

Telefonun kapalı olması hatta gerçek değil bir maket olması da ihtimaller arasında yer alıyor. Yine de, normal bir röportajda Sharma’nın telefonu elinde bu kadar tutmayacağı rahatlıkla söylenebilir.

OnePlus Open ekim ayında tanıtılacak

OnePlus Open’ın ekim ayında resmen gözler önüne çıkması bekleniyor. Katlanabilir telefonun daha erken bir dönemde tanıtılması beklense de, ekran panellerindeki değişiklik nedeniyle OnePlus’ın takvimi de yeniden düzenlenmiş ve telefonun çıkışı ertelenmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER