Teknoloji

En yeni OnePlus Open sızıntıları tasarım ve kamera detaylarını gözler önüne seriyor

oneplus open

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonu OnePlus Open, bu hafta içinde resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için kalan süre azalırken, telefonla ilgili sızıntılara da yenileri ekleniyor. Bunların en yenilerinden birinde, Open’ı altın renk seçeneğiyle görmek mümkün oluyor. Bir diğer sızıntı ise kamera sistemi hakkında daha fazla detaya ulaşmayı sağlıyor.

Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan görseller, Open’ı altın rengiyle gösteriyor. Daha önceki sızıntılarda telefon siyah ve yeşil renk seçenekleriyle boy göstermişti. Bu görsellerin bir diğer özelliği ise OnePlus’ın resmi paylaşımlarda gizlediği kamera modülünün gizlenmemiş olması. Böylelikle yuvarlak modüle ve buradaki üç kamera sensörüne bir bakış atmak mümkün oluyor.

Kameralardan bahsetmişken, bir diğer ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan ve Open’ın kameraları hakkında bilgi veren paylaşıma değinmekte fayda var. Bu paylaşıma göre, katlanabilir telefonda ana kamera görevini çift katmanlı transistörlü dış tabanı bulunan 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 3x optik ve 6x de kayıpsız zum yapabilen 64 megapiksel çözünürlüklü telefoto lens ve 48 megapiksel ultra geniş açılı kameranın da sistemi tamamlaması bekleniyor.

  • oneplus open

Aynı paylaşımda telefonun BOE tarafından üretilmiş ve maksimum parlaklık seviyesi 1800 nit olan 2K çözünürlüklü bir ekrana sahip olduğu belirtiliyor. Telefonun şarj hızının ise 100W veya 67W olması bekleniyor.

OnePlus Open, Oppo Find N3 ile aynı cihaz olacak

OnePlus Open, 19 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Katlanabilir telefonun yine aynı tarihte tanıtılacak Oppo Find N3 ile aynı telefon olduğu biliniyor. Zaten Blass tarafından paylaşılan görsellerde de telefonun arkasında Oppo markası yer alıyor. OnePlus’ın telefonun küresel ölçekte satılması, Oppo Find N3’ün ise Çin’de kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER