Teknoloji

OnePlus Nord Watch’ın önemli özellikleri ve renk seçenekleri sızdı

oneplus nord watch
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Nord Watch akıllı saati için paylaşım yapmaya bir süre önce başlamıştı. Şirket akıllı saatin 1.78 inç büyüklüğünde 448 x 368 piksel çözünürlüklü AMOLED ekranla geleceğini ve ekranın maksimum parlaklık seviyesinin 500 nit olduğunu açıklamıştı. Nord Watch’un 100’den fazla saat kadranını destekleyeceği de şirket tarafından verilen bilgiler arasında yer alıyor.

OnePlus’tan şimdilik yeni akıllı saati hakkında başka bir paylaşım gelmiş değil. Ancak bir sızıntı sayesinde saatin tasarımını tüm hatlarıyla görmek mümkün oluyor. Buna ek olarak, mavi ve siyah renk seçenekleri de aynı sızıntıyla doğrulanıyor.

Görseller Nord Watch’un kalp atış hızı monitörüne sahip olduğunu gösteriyor. Kandaki oksijen seviyesinin ölçülebilmesi ve uyku takibi de akıllı saatin özellikleri arasında yer alıyor. Stres seviyesini ölçebilen, adım ve yakılan kalorileri de sayabilen akıllı saatte kadın sağlığını takip özellikleri de mevcut.

Silikon kayışa sahip akıllı saatin yönetiminin N Health uygulaması üzerinden yapılacağı belirtildi. Bluetooth 5.2 desteğine sahip telefon hem Android telefonlarla hem de iPhone’larla birlikte kullanılabilecek. 10 güne varan pil ömrü ve 30 gün bekleme süresi de saatin özellikleri arasında sayılıyor.

Sızıntıya göre, OnePlus Nord Watch 105 farklı egzersiz modunu destekliyor. 1.78 inç ekranın yenileme hızının 60 Hz, piksel yoğunluğunun ise 326 ppi olacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER