Manşetler

OnePlus Nord Watch akıllı saat sonunda resmiyet kazandı

oneplus nord watch

OnePlus Nord Watch adını taşıyan yeni akıllı saatini bir süredir devam eden paylaşımların ve sızıntıların ardından gözler önüne çıkardı. Orijinal OnePlus Watch’a kıyasla daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak konumlandırılan Nord Watch, büyük ve parlak bir ekranla geliyor. Farklı spor modlarını takip edebilme özelliği ve 30 güne varan pil ömrü akıllı saatte kullanıcıları bekliyor.

Nord Watch’ta 1.78 inç büyüklüğünde AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekran 448 x 368 piksel çözünürlük sunuyor. Ekranın yenileme hızı ise 60 Hz. Nord Watch’ta GPS bulunmuyor. Bu da akıllı saatin konum bilgisini sadece Bluetooth 5.2 ile bağlandığı akıllı telefondan alabildiği anlamına geliyor.

OnePlus Nord Watch ile kadınlar âdet döngülerini takip edebiliyor. Kalp atış hızı sensörü, kandaki oksijen seviyesinin ölçülebilmesi ve uyku takibi de saatin özellikleri arasında bulunuyor.

İvmeölçeriyle egzersiz yapıldığını otomatik olarak algılayabilen akıllı saat, 105 egzersiz modu sunuyor. Toza ve suya karşı IP68 dayanıklılık sertifikası da saatin özellikleri arasında yer alıyor.

oneplus nord watchÇinko alaşımı ve plastik bir kasaya sahip olan OnePlus Nord Watch, plastik kayışla geliyor. Düşük güç moduyla 1 aya varan pil ömrü vadeden OnePlus, aktif kullanımda ise pil ömrünün 10 gün olduğunu belirtti.

oneplus nord watchOnePlus Nord Watch, Hindistan’da 4999 rupi (1135 TL) karşılığında satışa sunuldu. Saat öncelikle siyah rengiyle raflardaki yerini alırken, yakında bunun yanına mavi de eklenecek.

İLGİLİ HABERLER