Teknoloji

OnePlus Nord N20’nin özellikleri için resmi açıklama geldi

oneplus nord n20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

2020 çıkışlı OnePlus Nord N10’un takipçisi olacak N20 uzun süredir bekleniyor. Akıllı telefona ait olduğu söylenen görseller geçtiğimiz kasım ayında internete sızmıştı. Aradan aylar geçmesine rağmen, Nord N20 hâlâ resmiyet kazanmış değil. Ancak bu durum yakında değişebilir.

Nord N20’ye ait resmi bir görsel, PC Mag sitesi tarafından paylaşıldı. Söz konusu görsel, kasım ayındaki sızıntılarda görülen tasarımı doğruluyor. Bunlara ek olarak, Çinli üretici tarafından akıllı telefonun teknik özellikleriyle ilgili bilgiler de verildi.

Nord N20, SuperVOCC hızlı şarj desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Buna ek olarak, telefonda 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 60 Hz AMOLED ekran bulunacak.

OnePlus’ın operasyon şefi Kinder Liu’nun açıklamasına göre, Nord N20’nin ana hedef kitlesi Kuzey Amerika pazarı olacak. Liu telefonun ekranının düşük güç tüketeceğine dikkat çekti. Daha iyi kontrast, daha canlı renkler ve daha geni renk gamı da ekranın özellikleri arasında sayılıyor.

Geçmiş sızıntılara göre; OnePlus Nord N20 Qualcomm Snapdragon 695 işlemciye sahip olacak. 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı, Android 11 ve OxygenOS 11 kullanıcı arayüzü gibi özelliklerin de telefonda kullanıcıları beklediği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER