Teknoloji

OnePlus Nord N20 5G sızıntısı tasarımı ve özellikleri gösteriyor

oneplus nord n20 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus cephesinde sızıntılar son zamanlarda artmış durumda. OnePlus 10 Pro’ya ait olduğu söylenen görsellerin ardından şimdi de Nord N20 5G modelinin görselleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı. N20 5G’nin tasarımı, OnePlus’ın klasik tasarım dilinden farklı görünürken; teknik donanım bakımından N20 5G selefinden pek fazla uzaklaşmıyor.

Oval görünümden vazgeçen OnePlus tercihini daha “tıknaz” bir tasarımdan yana kullanmışa benziyor. Düz kenarlar akıllara iPhone 13’ün alüminyum kenarlarını getiriyor. Arka panelde ise kamera adasının yerine izole edilmiş üç kamera lensi bulunuyor.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 695 5G işlemcinin bulunması bekleniyor. Nord N20 5G’nin 6.43 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranının parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yaptığı belirtiliyor.

Arka kamera sisteminde de bir değişiklik söz konusu. Nord N10 5G’deki 64 megapiksel ana kameranın yerini 48 megapiksel kameranın alacağı söyleniyor. 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kameranın da bu sistemi tamamlayacağı belirtiliyor. Telefonun önünde ise 16 megapiksel kameranın yer alması bekleniyor. Nord N10’da 2 megapiksel derinlik sensörü yerine ultra geniş açılı kamera bulunuyor.

OnePlus Nord N20 5G hakkındaki resmi duyuru için biraz daha beklemek gerekiyor. Bu dönemde telefona dair yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER