Teknoloji

OnePlus Nord N10 takipçisi için değişiklikler çok az olabilir

oneplus nord n10 2

OnePlus 9 henüz duyurulmadı, ancak birkaç gün içinde bu yeni seriyle ilgili tüm detayları öğrenmiş olacağız. Bununla birlikte dedikodu değirmeni daha şimdiden şirketin bir sonraki orta segment telefonu olması beklenen telefonu veya telefonlarıyla ilgili haberlerle dönmeye başladı. Sadece OnePlus Nord 2 değil, aynı zamanda OnePlus Nord N10 2 veya başka bir isimle çıkması beklenen yeni telefonlarla ilgili bilgiler geliyor. İkincisi hakkında henüz pek bir şey bilinmemekle birlikte, bu yeni ve resmi olmayan sunumlar dikkate alınırsa, Nord N10’un takipçisi olacak yeni telefon kitleleri ilki kadar şaşırtmayacaktır.

Elbette görünüş aldatıcı olabilir, ancak ilk izlenimler de kalıcıdır. Gerçekte neyin değiştiğinin ince ayrıntılarını dikkate almadığınız sürece, @OnLeaks tarafından ortaya çıkarılan taslak fotoğrafları dikkate alarak OnePlus Nord N10 2 modelinde hiçbir şeyin değişmemiş olacağını bekleyebiliriz. En azından genel görünüm ve hatta boyutlar açısından, beklenen OnePlus Nord N10 2 ürkütücü ve hayal kırıklığı yaratacak şekilde tanıdık geliyor.

Aynı kalan şeyler arasında parlak plastik arka kısım ve köşesindeki deliğine selfie kameranın yerleştirildiği düz 6,49 inç ekran yer alıyor. Maalesef ekranın altındaki kalın çene de aynı biçimde duruyor. Değişmeyen tek iyi şey ise hâlâ bir kulaklık jakının olmasıdır.

oneplus nord n10 2

Elbette göze çarpan değişiklikler de var, bunların en büyüğü arkadaki parmak izi sensörünün kaldırılmasıdır. Bu, ekranın altına değil, yan taraftaki güç düğmesine taşındı. Kamera çıkıntısı aynı tasarımı korurken bir kamera sensörü ise kaldırılmışa benziyor.

Tabii ki, içeride bazı iyileştirmeler bekleniyor. Ne var ki, özellikle içinde yer alacağı fiyat kademesinden çok fazla şey beklememek daha iyi olabilir. OnePlus Nord 2 için gelen erken sızıntılar herhangi bir işaret sayılırsa, OnePlus uzun vadede Nord serisi için MediaTek işlemcileri tercih edecek gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER