Teknoloji

OnePlus Nord N10 paylaşımı 8T’ye benzer tasarımı gösteriyor

oneplus nord n10

OnePlus Nord N10 hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonun 400 doların altında bir fiyatla yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Tanıtıma doğru geri sayım sürerken, ünlü duyumcu Max J. Twitter hesabından telefonun arka panelinin tasarımı konusunda ipucu veren biraz üstü kapalı bir görsel paylaştı.

Akıllı telefon, OnePlus 8T‘ninkine benzer bir arka panel tasarımına sahip olacak gibi görünüyor. Arka panelin sol üst köşesinde dikdörtgen şeklinde bir kamera modülü bulunuyor.

Eski dedikodulara göre, Nord N10’un kalbinde Qualcomm Snapdragon 690 işlemci yer alacak. Bu işlemciye 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Akıllı telefonun 6.49 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı 90Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlüğe sahip.

OnePlus Nord N10, 64 megapiksel çözünürlüklü ana arka kamerayla gelecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı lens, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü de telefonun bilinen özellikleri arasında bulunuyor. Pil kapasitesi bilinmese de, pilin 18W şarj desteğine sahip olacağı belirtiliyor. OnePlus’ın geçtiğimiz haftaki 8T duyurusunun ardından fazla zaman kaybetmeden Nord N10’u tanıtacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER