Teknoloji

OnePlus Nord N10 5G ve N100’ün tanıtım tarihi için yeni iddia

oneplus nord n10 5g

Orta segmentte konumlanacağı söylenen OnePlus Nord N10 5G ve Nord N100 modellerinin ekim ayı bitmeden tanıtılabileceğine dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Görünen o ki, bu telefonların kesin tanıtım tarihleri de sonunda belli oldu.

OnLeaks rumuzuyla tanınan duyumcu Steve Hemmerstoffer, OnePlus’ın yeni akıllı telefonlarını 26 Ekim’de tanıtacağını açıkladı. Hemmerstoffer’in paylaşımına göre, etkinlik Türkiye saatiyle 15:00’da başlayacak. Paylaşımın kaynağı konusunda bilgi verilmese de, Hemmerstoffer paylaşımının doğruluğu konusunda kendinden emin görünüyor.

OnePlus Nord N10 5G’nin daha önce tanıtılan OnePlus Nord’un görece daha az güçlü bir versiyonu olacağı ve ABD’de satışa sunulacağı söyleniyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 690 işlemcinin bulunması bekleniyor. Bu işlemciye 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor. 6.49 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü ekran da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus Nord N100 konusunda ise şu an için ortada somut bir bilgi bulunmuyor. Şirketin gündeminde önceliğin 14 Ekim’de gerçekleştirilecek OnePlus 8T modelinde olduğunu belirtmekte fayda var.Bu etkinliğin ardından OnePlus Nord N10 5G ve Nord N100 hakkında yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER